TELEFON 0799990099
PROGRAM

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

ADRESA

Strada Cătănoaia, nr. 33, sector 3, București

Curățare Hotă Bucătărie

Servicii de Curățare Hotă Bucătărie. Curățare a Sistemului de Evacuare Fum și Aer Viciat format din Hotă, Tubulatură și Ventilator.

Ne face plăcere să vă prezentăm serviciile de curățare a sistemului de evacuare fum și aer viciat format din hotă, tubulatură și ventilator pentru prevenirea autoaprinderii grăsimilor depuse.

Studiile au demonstrat că mentenanța periodică prin curățarea filtrelor, curățarea palelor ventilatorului și a tubulaturii de evacuare aferente, scade riscul de incendiu cu aprox. 78% și previne înmulțirea agenților patogeni din zonele vizate cu aprox. 65%, protejând angajații conform legislației SSM în vigoare.

În urma evenimentelor din ultimele zile, autoritățile competente cu siguranță vor efectua controale și vor aplica sancțiuni drastice pentru nerespectarea legislației în vigoare privind neîntreținerea corespunzătoare a sistemului de evacuare fum și aer viciat (hotă, tubulatură, ventilator), iar asiguratorii vor putea fi îndreptățiți să crească valoarea poliței și să nu vă despăgubească în cazul unui incendiu dacă nu sunt respectate prevederile legale.

Folosim cele mai complete și inovatoare echipamente și roboți pentru curățat hote de ultimă generație, realizăm inspecții înainte și post curățare cu camera video, îndeplinim cadrul legal și avem personal certificat în prestarea serviciilor, iar toate substanțele și materialele folosite sunt ecologice, biodegradabile și nu au efect toxic asupra organismului uman, cu respectarea strictă a normelor de securitate și igienă specifice domeniului de activitate.

Completați formularul pentru a afla detalii!

Cereți acum o Consultanță Gratuită!

  LEGISLAȚIE HOTĂ BUCĂTĂRIE

  ORDIN Nr. 28/2338 din 26 martie 2009

  pentru aprobarea Dispozițiilor generale de apărare împotriva incendiilor la obiective de cult emis de MAI și Ministerul culturii, cultelor și patrimoniului național publicat în MO Nr.580 din 20 august 2009
  Art. 22
  lit c. mijloacele de preparat și încălzit hrană și grătarele pentru fript se prevăd cu hote având site de protecție;
  lit d. hotele și tubulaturile de ventilare aferente acestora, grătarele pentru fript, cuptoarele pentru copt și cotloanele se curăță și se degresează săptămânal și ori de câte ori este nevoie, interzicându-se cu desăvârșire curățarea acestora prin ardere.

  ORDIN Nr. 118/1709 din 20 mai 2010

  pentru aprobarea Dispozițiilor generale de apărare împotriva incendiilor la structuri de primire turistice, unități de alimentație publică și unități de agrement emis de MAI și Ministerul dezvoltării regionale și turismului publicat în MO Nr.436 din 29 iunie 2010.
  ART. 64
  (1) Mașinile de gătit și grătarele pentru fript se echipează cu hote și tubulaturi de ventilație prevăzute cu site de protecție sau clapete și, după caz, cu instalații de stingere specifice.
  (2) Hotele și tubulaturile de ventilație ce deservesc mașinile de gătit, grătarele pentru fript, cuptoarele pentru copt se curăță și se degresează săptămânal și ori de câte ori este nevoie.
  (3) Se interzice curățarea hotelor prin ardere.

  ORDIN Nr. 146/1427 din 24 octombrie 2013

  pentru aprobarea Dispozițiilor generale de apărare împotriva incendiilor la unități sanitare emis de MAI și Ministerul sănătății publicat în MO nr 758 din 5 decembrie 2013.
  ART. 82
  (1) Hotele și tubulaturile de ventilație ce deservesc mașinile de gătit, grătarele pentru fript, cuptoarele pentru copt se curăță și se degresează săptămânal, precum și ori de câte ori este nevoie.
  (2) Se interzice curățarea hotelor prin ardere.

  ORDIN Nr. 166 din 27 iulie 2010

  pentru aprobarea Dispozițiilor generale privind apărarea împotriva incendiilor la construcții și instalațiile aferente emis de MAI publicat în MO Nr.559 din 9 august 2010
  ART. 53
  (1) Mașinile de gătit și grătarele pentru fript se echipează cu hote și tubulaturi de ventilație prevăzute cu site de protecție sau clapete și, după caz,cu instalații de stingere specifice.
  (2) Hotele și tubulaturile de ventilație ce deservesc mașinile de gătit,grătarele pentru fript, cuptoarele pentru copt se curăță și se degresează săptămânal și ori de câte ori este nevoie.
  (3) Se interzice curățarea hotelor prin ardere.

  ORDIN nr. 262. din 02.12.2010

  privind aprobarea Dispozițiilor generale de apărare împotriva incendiilor la spații și construcții pentru birouri
  Art. 81.
  (1) Mașinile de gătit și grătarele pentru fript se echipează cu hote și tubulaturi de ventilație prevăzute cu clapete, filtre, site de protecție și, după caz, cu instalații de stingere specifice.
  (2) Hotele și tubulaturile de ventilație ce deservesc mașinile de gătit, grătarele pentru fript, cuptoarele pentru copt se curăță și se degresează săptămânal sau ori de câte ori este nevoie, iar
  filtrele de protecție se înlocuiesc conform instrucțiunilor producătorului.
  (3) Se interzice curățarea hotelor prin ardere.

  Cereți acum o Consultanță Gratuită!