TELEFON 0799990099
PROGRAM

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

ADRESA

Strada Cătănoaia, nr. 33, sector 3, București

Valorile noastre

Cereți acum o Consultanță Gratuită!

Contactați-ne prin telefon sau prin formularul online de pe site.

Contactați-ne

Valorile noastre

Safety Fire Solution (SFS) se distinge prin angajamentul său puternic față de conformitatea legislativă, protecția vieții și bunurilor, menținerea imaginii pozitive a afacerilor clienților, oferind soluții personalizate de securitate, expertiză profesională înalt calificată și un răspuns rapid și eficient în situații de urgență.

Conformitatea cu Legislația:

Conformitatea cu Legislația:

SFS se angajează să asigure conformitatea clienților săi cu legislația relevantă, cum ar fi Legea 319/2006 privind securitatea și sănătatea în muncă, Legea 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, și Legea 333/2003 privind paza obiectivelor. Acest lucru reduce riscul de amenzi și litigii pentru clienții lor, crescând astfel valoarea adăugată a serviciilor SFS.

Protecția Vieții și a Bunurilor:

Protecția Vieții și a Bunurilor:

Prin evaluarea și implementarea măsurilor de prevenire și protecție, SFS contribuie semnificativ la securitatea locului de muncă și a bunurilor, ceea ce este un aspect crucial pentru orice afacere.

Protejarea Imaginii Firmei:

Protejarea Imaginii Firmei:

Asistența SFS în obținerea avizelor și autorizațiilor necesare, precum și în mentenanța preventivă, ajută la menținerea unei imagini pozitive pentru firmele client, evitând publicitatea negativă.

Abordarea E-R-M (Evaluare, Remediere, Mentenanță):

Abordarea E-R-M (Evaluare, Remediere, Mentenanță):

Oferă o evaluare inițială gratuită, soluții personalizate și mentenanță constantă, ceea ce demonstrează angajamentul SFS pentru un serviciu cuprinzător și personalizat.

Expertiza Angajaților:

Expertiza Angajaților:

Calificarea ridicată a angajaților SFS și cunoașterea profundă a legislației în domeniu reprezintă un mare avantaj, contribuind la eficiența și eficacitatea serviciilor oferite.

Impactul Financiar:

Impactul Financiar:

Prin reducerea cheltuielilor operaționale, prevenirea sancțiunilor, economii în reparații și buna funcționare a echipamentelor, SFS ajută la optimizarea investițiilor clienților în sisteme de securitate, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra liniei de jos a acestora.

Timpul de Răspuns și Asistența Permanentă:

Timpul de Răspuns și Asistența Permanentă:

Capacitatea de a oferi asistență rapidă și eficientă este vitală în situații de urgență, iar SFS pare să acorde o atenție deosebită acestui aspect.