TELEFON 0799990099
PROGRAM

Luni - Vineri 9:00 - 18:00

ADRESA

Strada Cătănoaia, nr. 33, sector 3, București

Despre noi

Cereți acum o Consultanță Gratuită!

Contactați-ne prin telefon sau prin formularul online de pe site.

Contactați-ne
Author

Noi suntem SFS România

SFS România este partenerul dumneavoastră pe drumul îndeplinirii obiectivelor de SIGURANȚĂ.

Contactați-ne

Safety Fire Solution este o firmă specializată în oferirea de servicii SSM (Sănătate și Securitate în Muncă), SU (Situații Urgență), PC (Protecție Civilă), Proiectare Instalare și Mentenanță sisteme de securitate, Avizare și Autorizare Securitate la Incendiu și curațare hote. Compania folosește cele mai bune tehnologii, experți certificați și un set de bune practici pentru a ajuta firmele românești, indiferent de natură activității sau mărime, să fie la zi cu legislația curentă.

– Asigurarea conformității cu legislația:
Legea 319/2006 – Legea securităţii şi sănătăţii în muncă
Legea 307/2006 – Legea privind apărarea împotriva incendiilor
Legea 333/2003 – Legea privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

– Protecția vieții și a bunurilor.
– Protejarea imaginii firmei.

Despre SFS Romania

Valorile noastre
Valorile noastre

Strategia SFS se bazează pe implementarea și asigurarea eficacității în timp a matricei de securitate, la costuri reduse, în scopul prevenirii riscurilor care pot amenința siguranța oamenilor, bunurilor și reputația firmei dumeavoastră.

Certificari
Certificari

Activitatea noastră se desfășoară în conformitate cu următoarele standarde de management: – ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, Atestat ANRE, Atestat INSEMEX…

Legislație
Legislație

Legislația din România privind proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor de detecție și protecția civilă este esențială pentru asigurarea securității publice și prevenirea situațiilor de urgență.

De ce să alegeți SFS

  • Reducerea cheltuielilor operaționale și protejarea afacerii. SFS vă ofera soluții de optimizare a investiției în sisteme de securitate, iar tarifele pentru abonamentele lunare percepute de SFS reprezintă mult mai puțin decât cheltuiala cu salariații dumneavoastră proprii dedicați și asigurarea pregătirii profesionale a acestora. Prin implementarea măsurilor necesare, preveniți atragerea de sancțiuni din partea organelor de control. La depistarea unor nereguli în cazul unui control, în funcție de gravitatea acestora, se pot aplica amenzi care pot ajunge și până la 500.000 RON. Aceste evenimente pot genera de asemenea publicitate negativă și atrage neîncrederea clienților. Prin mentenanță preventivă înregistrați economii cu reparațiile echipamentelor și aveți garanția bunei funcționări în cazul unui eveniment real, limitând astfel potențialele pierderi, încadrarea în condițiile de despăgubire și ținerea la nivel redus a primelor de asigurare
  • Timpul de răspuns. Asistență permanentă și asigurarea continuității, garantate prin contractul cu SFS. Investigarea cu promptitudine a accidentelor de muncă cu personal propriu SFS. Rapiditate în întocmirea documentelor de către SFS, datorate experienței și abordării structurate.
  • Expertiză. Angajații SFS au un grad de calificare ridicat, dețin atestate profesionale, cunosc în profunzime legislația în domeniu și au o experiență venită din implicarea în proiecte din diverse industrii. Angajații SFS au o experiență mare în activitățile de control desfășurate de către inspectorii ITM sau alte organe de control

Despre serviciile SFS

- Evaluarea gradului de siguranță la locul de muncă și implementarea măsurilor de prevenire și protecție
- Evaluarea capacității de răspuns în situații de urgență și implementarea de măsuri de securitate și organizarea apărării împotriva incendiilor
- Obținerea avizului / autorizației la incendiu din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU)
- Proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor de instalații cu rol de securitate la incendiu și securitate fizică
- Ignifugarea materialelor combustibile folosind soluții și echipamente proprii – brevetate și termoprotecția structurilor metalice
- Verificarea și încărcarea stingătoarelor

Safety Fire Solution (SFS) este o companie cu o experiență vastă și diversificată în domeniul securității și protecției împotriva incendiilor, oferind servicii specializate pentru o gamă largă de industrii, inclusiv hoteluri, restaurante, spitale, clădiri rezidențiale și de birouri, hale industriale și unități de învățământ.

În Hoteluri: SFS a dezvoltat soluții personalizate pentru a asigura siguranța oaspeților și a personalului, respectând standardele stricte de securitate și protecție împotriva incendiilor. Aceasta include evaluarea riscurilor, planificarea de urgență și instalarea și întreținerea sistemelor de alarmare și stingere a incendiilor.

În Restaurante: SFS înțelege provocările specifice legate de bucătăriile comerciale și zonele de luat masa. Compania oferă soluții pentru prevenirea incendiilor, inclusiv sisteme de suprimare a focului în bucătării și verificarea regulată a echipamentelor de securitate, pentru a menține un mediu sigur atât pentru clienți, cât și pentru angajați.

În Spitale: Având în vedere importanța critica a siguranței în spitale, SFS se concentrează pe crearea unor planuri complexe de prevenire și răspuns în caz de incendiu, care includ sisteme de detectare și suprimare a incendiilor, planuri de evacuare și formarea personalului pentru situații de urgență.

În Clădiri de Locuințe și Birouri: SFS oferă servicii complete pentru asigurarea securității locatarilor și angajaților, de la evaluarea riscurilor de incendiu, până la implementarea sistemelor de alarmă și stingere, precum și întreținerea periodică a acestor sisteme.

În Hale Industriale: Datorită riscurilor specifice asociate cu halele industriale, SFS dezvoltă soluții robuste pentru detectarea timpurie a incendiilor și intervenția rapidă, asigurând astfel protecția angajaților, a echipamentelor și a mărfurilor.

În Unități de Învățământ: SFS pune un accent deosebit pe crearea unui mediu sigur pentru elevi și personal, oferind servicii de evaluare a riscurilor, sisteme de alarmă și de stingere a incendiilor, precum și programe de educație și formare pentru situații de urgență.

Experiența SFS în aceste domenii reflectă capacitatea lor de a se adapta la diferite medii și cerințe, asigurând în același timp un standard înalt de siguranță și conformitate cu legislația.

Safety Fire Solutions este o companie prestatoare de servicii integrate S.S.M, S.U. (P.S.I, P.C.) și I.S.C.I.R. ce activează pe piața românească la nivel național și oferă o paletă diversă de servicii care contribuie, prin integrarea unor tehnologii inovatoare, la siguranța și sănătatea mediului în care trăim și lucrăm.
SFS colaborează cu firme și instituții publice, oferind servicii adaptate nevoilor mereu în schimbare ale clienților săi, dar și produse, tehnologii și soluții de calitate, eficiente, cu impact minim asupra mediului și în concordanță cu cele mai recente norme internaționale în domeniu.